Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем десантно-штурмових військ Збройних Сил України

402655373 1086310562744697 4532377606484522588 n

Шановні наші захисники!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Десантно-штурмові війська України - це символ сміливості, відданості та мужності, адже їх підрозділи завжди на вістрі атаки та в епіцентрі бойових зіткнень.

Щиро дякую кожному з вас за відвагу та силу духу. Від початку повномасштабної російської агресії проти України ви показали себе справжніми героями. Ви відважно боретесь за свободу і незалежність України захищаючи нашу землю від загарбників. Ваша готовність виконувати завдання у будь-яких умовах свідчить про велич вашого патріотизму та професіоналізму.

Слава та вдячність всім десантникам, що несуть важливий обов'язок захищати Україну!

Бажаю вам міцного здоров'я, сили, витримки та мирного неба.

Вічна пам’ять та шана кожному, хто віддав своє життя за рідну землю.

Слава Україні! Героям Слава!

Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем десантно-штурмових військ Збройних Сил України