Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем Гідності та Свободи

402637171 1086301189412301 4076991373904405413 n

Гідність та Свобода – це найважливіші та найвищі якості, які має наш український народ, наша країна.

Десята річниця Революції Гідності ще раз доводить, що наша нація сильна, відважна та єдина, яка стоїть разом, не зважаючи на будь-які труднощі. Згадуючи 2004 та 2013 роки ми з тривогою пам’ятаємо ті дні, коли мільйони українців вийшли на вулицю, щоб відстояти свої права, гідність і мрію на краще майбутнє.

Тож сьогодні не забуваємо вшанувати героїв, які поклали своє життя за світле майбутнє Батьківщини, а також тих, хто продовжує боротьбу за незалежність та територіальну цілісність рідної землі. Пам'ятаємо кожне ім'я, кожен вчинок мужності, кожне втрачене життя.

Вільні творять майбутнє! Пам’ятаємо! Шануємо! Захищаємо!

Слава Україні!

Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем Гідності та Свободи