Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

З 1 січня 2024 року доступні компенсації тим, хто за власний кошт відновив пошкоджене в результаті російської агресії житло

396701003 713719040787001 3735344307181120986 n

Президент Володимир Зеленський підписав Закон України, який дозволяє здійснювати виплати компенсацій тим, хто за власний кошт відновив пошкоджене в результаті російської агресії житло. Це третій етап комплексної програми відновлення житла, який розпочнеться з 1 січня 2024 року.

Заявки подаються через Дію. Жодних чеків, розписок, фото- відеофіксацій чи інших доказів не потрібно. За бажанням їх можна додатково надати комісії, але це не є обовʼязковими або визначальними у прийнятті рішення про компенсацію.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України нагадує, що виплати першого етапу – ремонти пошкодженого житла вартістю до 200 тисяч гривень – стартували в червні цього року. Другий етап передбачає компенсацію за знищене житло. Йдеться про отримання нових квартир або будівництво приватних будинків.

Джерело: Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України

Ви тут:Головна З 1 січня 2024 року доступні компенсації тим, хто за власний кошт відновив пошкоджене в результаті російської агресії житло