Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем української писемності та мови

knygy vidkryti dzherela 09 11 2022

Українська мова — одна з головних цінностей нашої країни, наша гордість і національний скарб.

Історія української мови не була легкою та безтурботною. Українська мова була піддана численним спробам заборони та репресій. Один із найвідоміших прикладів цього - антиукраїнська політика російської імперії, яка призвела до заборони нашої мови та культури. Проте, не дивлячись на всі ці труднощі, сьогодні наша мова стала символом боротьби за незалежність та свободу, вона стала нашою зброєю.

Кожен свідомий українець розмовляючи, читаючи та спілкуючись державною мовою відчуває її красу і багатство, адже цей нетлінний скарб служить єднанням між поколіннями та возвеличує Україну та українців.

Дорогі земляки! Від щирого серця бажаю Вам берегти рідне слово і передавати цей неоціненний дар наступним поколінням.

Цікавий факт, що українська мова офіційно визнана однією з найкрасивіших: вона посідає друге місце у світі за мелодійністю й третє за красою лексики.

Все буде Україна! Зі святом!

З повагою Артур Загривий

Голова Звягельської районної ради

Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем української писемності та мови