Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Артуру Літвинчуку

386542963 638377698412286 4965378776062264499 n

Як повідомляє Ярунська громада із фронту надійшла чергова жахлива звістка...

У боротьбі проти рашистських окупантів, виявивши стійкість і мужність, залишаючись вірним військовій присязі та українському народові 23.06.2023 року героїчно загинув житель с. Коритища 08.03.1989 р.н. сержант Артур Літвинчук.
Найщиріші співчуття рідним та близьким. Поділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі... Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати.
Вічний спокій душі та слава захиснику, який віддав життя за Україну, за нас віддав!!
Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Артуру Літвинчуку