Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Де можна отримати архівну довідку про народження, одруження, розлучення, смерть?

376926954 724815129684582 624394272435849240 n

Передача книг державної реєстрації актів цивільного стану, метричних книг на постійне зберігання до державного архіву здійснюється щороку після закінчення 75 років зберігання їх у відділах державної реєстрації актів цивільного стану.

Отже, якщо термін реєстрації акта цивільного стану не перевищує 75 років з дня його укладення — рекомендуємо звертатися за отриманням запитуваних документів до відділу державної реєстрації актів цивільного стану за місцем проживання.

Після завершення 75-річного строку зберігання документів у відділах державної реєстрації актів цивільного стану за отриманням довідки необхідно звернутися до державного архіву відповідної області, м. Києва.

Державна архівна служба України

Ви тут:Головна Де можна отримати архівну довідку про народження, одруження, розлучення, смерть?