Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

376807051 699607538872386 4680194518007638052 n
Шановні працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості вітаю вас з професійним святом!
Ви відіграєте важливу роль у галузі, яка забезпечує нашу країну енергією та ресурсами. Від вашого професіоналізму залежить стабільне та безперебійне забезпечення природнім газом усіх сфер соціальної та виробничої галузей.
Ваша праця є невід'ємною частиною нашого життя, щиро вам дякую за ваші невтомні зусилля та професійну відданість.
Дякую за те, що відповідально тримаєте оборону свого промислового фронту та не в простих умовах продовжуєте забезпечувати роботу складного технологічного комплексу.
Бажаю вам стабільності та безпеки на робочому місці, невичерпної енергії та міцного здоров’я. Ваша робота важлива для нашої країни. Разом до Перемоги!
Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України