Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Звягельський районний пункт видачі гуманітарної допомоги (одягу та взуття) для внутрішньо переміщених осіб, багатодітних та малозабезпечених сімей та людей з інвалідністю продовжує свою роботу

photo 2023 09 04 12 13 59
photo 2023 09 04 12 13 57

Звягельський районний пункт видачі гуманітарної допомоги (одягу та взуття) для внутрішньо переміщених осіб, багатодітних та малозабезпечених сімей та людей з інвалідністю продовжує свою роботу, відтепер за адресою: м. Звягель, вул. Шевченка, 22

Нагадуємо, що даний пункт було створено в межах співпраці Звягельської районної ради та БФ «Нехай твоє серце бʼється» ще на початку війни. Відтоді понад 60000 людей забезпечені необхідними речами та підтримкою.

Голова Звягельської районної ради Артур Загривий та директор Благодійного фонду "Нехай твоє серце б'ється" Наталія Нагорна постійно приділяють увагу розвитку даної ініціативи та підтримують волонтерів.

Цього разу спілкувалися з переселенками Херсонської області, які через війну були змушені переїхати до Звягельщини і стали волонтерками районного пункту, який надає найнеобхіднішу допомогу для людей з усього району:

"Ця волонтерська робота допомогла мені впоратись з депресією. Вона дала мені можливість відчути, що я знову корисна для суспільства та маю змогу допомогти іншим. Це надзвичайно важливо для мене та для тих, кому ми надаємо допомогу " – зазначила одна з волонтерок.

На жаль війна змушує багатьох людей залишати свої домівки та шукати безпечнішого місця. І саме такі пункти забезпечують людей необхідною допомогою та стають місцем гуртування.

Пункт допомоги і надалі продовжує свою благородну місію. Звертайтеся!

Ви тут:Головна Звягельський районний пункт видачі гуманітарної допомоги (одягу та взуття) для внутрішньо переміщених осіб, багатодітних та малозабезпечених сімей та людей з інвалідністю продовжує свою роботу