Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем Незалежності України!

завантаження

Дорога українська родино! Вітаю з Днем Незалежності.
Наша Україна – це духовний суверенітет, символ незламності та гідності, це сила та вольовий дух нашого великого народу.
Сьогодні ми це свято не просто відзначаємо, ми його виборюємо. Саме зараз, коли наші власні межі та незалежність під загрозою, ми демонструємо єдність та готовність дати відсіч будь-якому ворогові. Це час, коли ми переживаємо біль втрат, але водночас стаємо сильнішими.


Зараз усі ми прагнемо одного – Перемоги, гуртуємося, аби її наблизити, і вона неодмінно настане, адже ми «б’ємось за те, чому нема ціни в усьому світі, — за Батьківщину».
Історія вчить нас, що коли ми разом, ми непереможні.
Дякую всім захисникам, які незламно стоять на захисті нашої рідної держави. Ви наш щит та опора.
Вічна пам'ять і слава загиблим Героям, які нестимуть вічне світло свободи та незалежності. Кожен з них став символом непохитної віри у світле та мирне майбутнє нашої країни.
Від кожного з нас залежить майбутнє України – країни, яка славиться своєю тисячолітньою історією, культурою та відданістю вільному життю.
З Днем Незалежності! Слава Україні! Слава її Героям!

Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем Незалежності України!