Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Чи можна поновити довідку ВПО після її власноручного скасування?

370551214 670319328460306 3857460169161216269 n

Випадково скасував статус ВПО, що робити?

Якщо виникла необхідність поновити довідку після власноручного її скасування в Дії, необхідно звернутися до органу соціального захисту населення за місцем фактичного проживання. Нова довідка може бути оформлена від дати звернення (за наявності для цього підстав).

Міністерство соціальної політики України нагадує, право на отримання довідки мають особи, які виїхали з тимчасово окупованих територій, з територій, де ведуться бойові дії або житло яких зруйноване чи непридатне для проживання внаслідок збройної агресії Російської Федерації (це підтверджується відповідним актом обстеження технічного стану житлового приміщення).

Детальний Порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи міститься у відповідній Постанові Уряду.

Ви тут:Головна Чи можна поновити довідку ВПО після її власноручного скасування?