Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Пенсії та грошова допомога для українців за кордоном

369177593 668166185342287 7304872605443998068 n

Українці за кордоном зможуть отримувати пенсії та інші види грошової допомоги.

Це полегшить отримання коштів громадянам, які раніше отримували пенсії поштою і не мали банківських рахунків. Виплати здійснюватиме Укрпошта.

Як оформити?

Для цього необхідно буде надіслати заяву до Укрпошти в паперовій або ж електронній формі.

Послугою спершу зможуть скористатися українці, які перебувають у Польщі, а згодом і в інших країнах. Вона для них — безкоштовна.

Ці зміни передбачає проєкт, розроблений Мінсоцполітики, який нещодавно затвердив Уряд України. Для його реалізації внесли зміни до постанови правління Національного банку України від 24 лютого 2022 року № 18 «Про роботу банківської системи в період запровадження воєнного стану».

Джерело: Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Ви тут:Головна Пенсії та грошова допомога для українців за кордоном