Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна та світла пам'ять колишньому очільнику Новоград-Волинської районної організації ветеранів - Петру Петровичу Фатенку!

366313335 611218037868200 7162145788011252531 n

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті поета-пісняра,  колишнього очільника Новоград-Волинської районної організації ветеранів, заслуженого працівника культури України - Петра Петровича Фатенка, який 12 серпня 2023 року відійшов у вічність.

Петро Петрович віддав своє життя служінню ветеранам, культурі та мистецтву. Його невтомна праця, натхнення та відданість справі ветеранів залишаться в пам'яті як приклад для наступних поколінь. А його талант як поета-пісняра завжди зміцнював духовний світ.

Нехай його спадок буде назавжди запам'ятованим, а його добрі справи та позитивний внесок у суспільство мають продовження.

Світла пам’ять про Петра Петровича назавжди залишиться в серцях багатьох, хто мав честь знати та співпрацювати з ним.

Вічна пам’ять..

Голова Звягельської районної ради Артур Загривий, депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради

Ви тут:Головна Вічна та світла пам'ять колишньому очільнику Новоград-Волинської районної організації ветеранів - Петру Петровичу Фатенку!