Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Хочете запітчитися в США? Триває відбір стартапів на TechCrunch Disrupt 2023

366239222 670721668430486 562072817874440007 n

Одна з найвідоміших стартап-конференцій у світі запрошує українців. На ній збираються прихильники технологічної індустрії, які хочуть запартнеритися, обмінятися досвідом чи налагодити контакти з потенційними клієнтами та інвесторами.

Тож подавайтеся на відбір, якщо ви:

- на етапі Pre-Seed, Seed або Series A

- з дієвим MVP і бажано наявними користувачами

- маєте англомовного засновника або учасника команди

- зареєстровані та працюєте в Україні або позиціонуєте себе як український стартап

Щороку подію відвідує близько 10 тисяч учасників зі 125 країн. Цьогоріч лідери та прихильники технологічного сектору зберуться з 19 до 21 вересня в Сан-Франциско, США. Українські стартапи теж можуть поїхати на конференцію. Для цього треба пройти відбір, щоб потрапити до складу національної делегації.

Дедлайн приймання заявок — 20 серпня 2023 року

Форму аплікації та деталі відбору можна знайти тут — https://usf.com.ua/ukraine-at-techcrunch-disrupt-2023

Беріть участь, щоб про українські стартапи знав увесь світ

Участь української делегації в TechCrunch Disrupt 2023 відбудеться завдяки підтримці Міністерства цифрової трансформації України, Міністерство економіки України, Генерального консульства в Сан-Франциско та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» в партнерстві з Ukrainian Startup Fund спільно з Techosystem та Ukrainian Bridge.

Міністерство цифрової трансформації України

Ви тут:Головна Хочете запітчитися в США? Триває відбір стартапів на TechCrunch Disrupt 2023