Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Діти військовослужбовців відправилися на відпочинок у Литву

364119344 1029559581753129 5259792254395874344 n
365222647 1029559901753097 6645841149461992395 n

Маленькі герої: дітки військовослужбовців, які загинули боронячи нашу країну, діти чиї батьки рахуються в полоні або зникли безвісти, діти чиї батьки тяжко поранені, діти батьки яких знаходяться на передовій відправилися на відпочинок у Литву.

Сьогодні світ став світлішим для дітей, які відчувають біль та втрату, але не втрачають надії та мріють про краще майбутнє. Зі Звягельського району на відпочинок відправилось 18 діток. Загалом три величезні автобуси Kautra вирушили з різних міст України до Литви. Їх чекають табори Kintų Kaitų Klubas та Nuotykių ekspedicija де вони насолодяться дитинством та проведуть незабутні миті радості.

"Важко уявити, яку ціну платять діти, які втратили своїх батьків. Тому сьогодні ми завжди підтримуємо їх. Дякую Stiprūs Kartu за підтримку та безмежну любов для наших діток. Це не остання поїздка, яка організовується для дітей військовослужбовців.  Така міцна родина, яка підтримує одне одного у будь-яких умовах, дає надію та віру у краще завтра. Дякую всім, хто долучився до цієї неймовірної ініціативи, ви показали, що ми разом сильніші. Нехай наші діти завжди відчувають, що ми їхня опора та підтримка. Ми разом будуємо мирне та сильне майбутнє" - зазначив у себе на сторінці фейсбук голова районної ради Артур Загривий.

Ви тут:Головна Діти військовослужбовців відправилися на відпочинок у Литву