Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відбулось засідання районного координаційного центру підтримки цивільного населення при Звягельський військовій адміністрації

363427807 672906244875849 3733302770600302014 n
363393548 672906534875820 7901934644776764360 n
Сьогодні, 26 липня, відбулось засідання районного координаційного центру підтримки цивільного населення при Звягельський військовій адміністрації, яке відкрив та провів перший заступник начальника РВА Юрій Оханський.
Участь у засіданні взяв голова районної ради Артур Загривий, керуючий справами виконавчого апарату
районної ради Руслан Лавренчук, міський голова Микола Боровець та голова постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров'я Наталія Нагорна.
На порядку денному розглядались такі питання:
- Про утворення Координаційних центрів підтримки цивільного населення при міських, селищних, сільських радах;
- Про проблемні питання внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на території Звягельського району;
- Про стан надання гуманітарної допомоги населенню, що постраждало внаслідок підриву Каховської ГЕС та стан евакуації із зон підтоплення до населених пунктів Звягельського району.
- Про підтримку ментального здоров’я соціально вразливих категорій населення Звягельського району та внутрішньо переміщених осіб, оперативне реагування на забезпечення потреб цивільного населення та його соціально- психологічну підтримку
Всі питання були детально розглянуті та обговорені.
Ви тут:Головна Відбулось засідання районного координаційного центру підтримки цивільного населення при Звягельський військовій адміністрації