Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Нові цифрові послуги, які значно спростять процес для усиновлення дитини тепер на порталі "Дія".

363000824 653404470151792 1866668076871062154 n

Що для цього потрібно?

Зареєструватись або авторизуватись на порталі з використанням електронного підпису.

Обрати потрібну послугу.

Заповнити дані про адресу проживання, сімейний стан та інформацію про вашого чоловіка або дружину, а також дітей, яких ви хочете усиновити.

Додати необхідні документи.

Підписати електронним підписом та надіслати заяву на опрацювання.

Заповнення усіх даних займатиме не більше 30 хвилин, тому можна буде забути про черги та витрачання часу на збір довідок — всі необхідні документи автоматично підтягнуться з реєстрів. А отже, служба у справах дітей перевірить дані та оперативніше повідомить потенційних батьків або опікунів про своє рішення.

Впровадження таких послуг дозволить зробити усиновлення легким та зручним процесом, спрямованим на забезпечення найкращого майбутнього для дітей.

Джерело: Міністерство соціальної політики України

Ви тут:Головна Нові цифрові послуги, які значно спростять процес для усиновлення дитини тепер на порталі "Дія".