Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Постраждалі від підтоплення почали отримувати грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції ООН

356931649 574568034851573 3626667310383600333 n
▪️
▪️
Зокрема, фінансову допомогу вже почали отримувати мешканці Миколаївщини, які постраждали від підтоплення внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС.
За 29 червня одноразову грошову допомогу у розмірі 6600 гривень від Міжнародної організації з міграції (МОМ) виплатили на загальну суму 105 600 гривень. Виплати проводить Укрпошта.
Для отримання консультацій та реєстрації необхідно звернутися на гарячу лінію Мінреінтеграції за номером 15-48 або на лінію Уповноваженого з питань ВПО за номером: (066) 813-62-39.
Нагадаємо, що всі управління соціального захисту населення в Україні зобов’язані приймати заяви на грошову допомогу від постраждалих через підтоплення.
Ви тут:Головна Постраждалі від підтоплення почали отримувати грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції ООН