Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови районної ради з Всесвітнім днем захисту людей похилого віку

144d419254f2f3dd34dcec50f93a814d
15 червня – Всесвітній день захисту людей похилого віку.
Турбота про людей похилого віку є дуже важливою. Адже старші люди, навчили нас долати труднощі, завжди давали слушні поради, зберегли та передали нам найкращі національні традиції.
Під час війни багато випробувань та болю довелось пережити кожній сім’ї, але ми розуміємо на скільки складно ці часи пережили та переживають люди похилого віку, бо для декого з них це вже друга війна в житті, і вони як ніхто бояться знову це все пережити.
Тож в цей день хочу привітати всіх, хто причетний до цього свята. Бажаю вам міцного здоров’я та затишку у вашому житті, нехай вас завжди супроводжує щастя, а серця наповнюються любов’ю.
Не забуваймо допомагати і турбуватися про тих, хто цього потребує.
Ви тут:Головна Привітання голови районної ради з Всесвітнім днем захисту людей похилого віку