Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Куди звертатися за психологічною допомогою постраждалим від підриву Каховської ГЕС

353062155 628658795959693 5321984226067190594 n
▪️
▪️
▪️
Щоб допомогти людям перенести стресові події, в Херсонській та прилеглих областях працюють групи надавачів послуг із першої психологічної допомоги.
Команди фахівців із психосоціальної підтримки, мобільні бригади психологів і гуманітарного реагування готові у будь-який момент надавати херсонцям низку психологічних сервісів.
Докладну інформацію про надавача послуг першої психологічної допомоги, а також види допомоги, регіон, контактну особу можна отримати, скориставшись таблицею за посиланням - http://surl.li/hxtzo
Вся надана інформація актуалізована й оновлюється.
Таблиця підготовлена Координаційним центром з психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України спільно з Технічною робочою групою із ПЗПСП, яку очолюють World Health Organization (WHO) та International Medical Corps.
Ви тут:Головна Куди звертатися за психологічною допомогою постраждалим від підриву Каховської ГЕС