Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Херсонці, які евакуюються із зон підтоплення, можуть знайти безкоштовне житло за допомогою програми «Прихисток»

351335746 574825887882632 7415993978085701343 n

Мешканці Херсонщини, які вимушено евакуюються з населених пунктів через загрозу затоплення, можуть знайти житло у безпечних районах країни, скориставшись програмою «Прихисток».

Оголошення про надання прихистку розміщують безпосередньо люди, власники житла. Тому кожен переселенець може знайти тимчасове безкоштовне житло у будь-якому регіоні України на кілька днів чи на довший період.

За умовами програми ті, хто надав прихисток, отримають компенсацію від держави на сплату комунальних послуг.

Щоб побачити пропозиції вільного житла, достатньо зареєструватися на сайті «Прихисток» і за допомогою системи фільтрів підібрати помешкання, а після обрання потрібного варіанту – зв’язатися з власником.

«Прихисток» є волонтерською ініціативою. Її у перший день повномасштабного вторгнення запустила народний депутат України Галина Янченко. Пізніше програма отримала Урядову підтримку.

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів Мінреінтеграції визначено відповідальним виконавцем проекту «Прихисток». Міністерство веде відповідний облік та координує компенсацію витрат за прихисток переселенців.

Джерело: Урядовий портал

Ви тут:Головна Херсонці, які евакуюються із зон підтоплення, можуть знайти безкоштовне житло за допомогою програми «Прихисток»