Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Іллі Карапишу

346873674 264544002779567 3161918001513691626 n
Баранівська громада повідомляє про ще одну трагічну втрату. 5 червня 2023 року в жахливій ДТП обірвалося життя Захисника - Карапиша Іллі Олександровича, 01.01.1999 року народження.
Ілля Олександрович захищав Україну з перших днів війни, воював у Бахмуті, був в полоні. Життя обірвалося, коли воїн перебував у відпустці. Співчуваємо рідним і близьким нашого воїна. 
Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Іллі Карапишу