Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем захисту дітей!

den zakhystu ditei
Діти – це найбільше щастя у світі, в них ми бачимо своє продовження. Усі наші старання для них. Для їх мирного майбутнього ми виборюємо Перемогу та захищаємо рідну землю.
На жаль, наші діти все ж відчули на собі увесь біль військових дій. Багато з них втратили своїх батьків, вимушені були залишити свої домівки, відчули що таке бомбосховище та повітряна тривога.
Саме тому ми маємо ще більше оберігати, захищати та дарувати їм своє тепло і любов.
У цей теплий літній день бажаю нам усім зберігати дитинство у наших серцях. Аби кожна дитина мала можливість жити та зростати в сім’ї, в оточені рідних людей, в мирі та безпеці. Бажаю, щоб усі дітки були радісними та щасливими, а ваші родини міцними, надійними та люблячими.
Разом переможемо!
Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем захисту дітей!