Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Водійське посвідчення можна обміняти у Дії

350037464 1956766531335538 5529781155138254726 n
Відтепер українці можуть замовити послугу обміну або відновлення посвідчення водія, скориставшись застосунком Дія, інформують у Мінцифри.
Після оформлення замовлення готовий документ можна забрати у сервісному центрі МВС. Або можна взагалі відмовитися від пластикового документа й отримати цифрове посвідчення водія, яке дійсне на території України.
Процедура обміну актуальна, якщо відбулася зміна анкетних даних водія, сплив термін дії посвідчення або документ був серйозно пошкоджений.
Щоб подати заяву на обмін або відновлення посвідчення, достатньо виконати декілька простих кроків, а саме:
• перейти до меню «Послуги» та натиснути «Заміна посвідчення водія» або натиснути на значок контекстного меню на цифровому водійському й обрати «Замінити посвідчення»;
• обрати причину заміни документа;
• підтвердити або вказати місце реєстрації проживання;
• обрати тип посвідчення: цифрове (Е-посвідчення) чи пластик + цифрове (звичайний формат);
• обрати сервісний центр МВС, де буде зручно забрати пластиковий документ;
• підтвердити або вказати контактні дані;
• підписати заяву;
• сплатити за послугу.
Важливо. Після подачі заявки на обмін або відновлення посвідчення водія необхідно сплатити за послугу протягом 10 хвилин, інакше заява анулюється.
Ви тут:Головна Водійське посвідчення можна обміняти у Дії