Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Заняття з вогневої підготовки з випускниками навчальних закладів Звягельського району

345458835 1200403010674796 1721118913715437208 n
347432636 272386155252900 6186900563587821464 n
Сьогодні, 26 травня, голова районної ради Артур Загривий спільно з заступником начальника Звягельської районної військової адміністрації Олегом Зубувським відвідали заняття з вогневої підготовки з випускниками навчальних закладів Звягельського району, які були організовані районним територіальним центром комплектування.
В ході навчально-польових зборів досвідчені військовослужбовці надають випускникам базові знання з матеріальної частини зброї та практичні навички у виконанні нормативів, також проводять практичні заняття у швидкому виявленні та ураженні цілей. Окрім цього приділяють велику увагу вихованню почуття патріотизму та готовності до захисту Батьківщини.
Заняття організовані на високому рівні: продумані різнопланові навчальні локації з дотриманням необхідних правил безпеки.
Окремим завданням заходу є інформативна робота щодо вступу випускників шкіл до вищих навчальних закладів з військовим напрямом.
Цей захід дуже важливий і повчальний для нашої молоді. Адже нині наша країна переживає непрості часи, які змінили життя та усвідомлення українців.
Нове покоління – це надія і гордість нашої нації, це її захист і щит. Ми переможемо ворога і не допустимо, щоб подібне повторилося знову.
Слава Україні!
Ви тут:Головна Заняття з вогневої підготовки з випускниками навчальних закладів Звягельського району