Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Міжнародним днем сім'ї!

photo 2023 05 15 09 26 30
Шановні жителі Звягельського району!
Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним днем сім’ї!
Для кожного з нас родина є найнадійнішою фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.
Вона є основою нашого суспільства, джерелом любові та взаєморозуміння. Саме сім’я надає нам силу і натхнення у всіх аспектах нашого життя.
На жаль, війна роз’єднала чимало сімей, але українська нація – відважна, сильна і незламна. Віримо у нашу перемогу і що зовсім скоро всі родини матимуть змогу обійняти один одного.
Сьогодні в Міжнародний день сім’ї, хочу вам побажати здоров’я і щастя. Нехай дитячий сміх лунає всюди, а рідні будуть вірною опорою.
Цінуйте своє сімейне вогнище і бережіть його, адже міцна сім’я – запорука міцної держави.
Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Міжнародним днем сім'ї!