Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови районної ради Артура Загривого з Днем матері!

183699712 2973335199548731 916787894238395447 n
Любі наші мами, від щирого серця вітаю вас з одним з найтепліших і найдушевніших свят – Днем матері.
Мама – це найдорожча і найрідніша у світі людина, яка подарувала кожному із нас радість життя. Вона берегиня сімейного затишку, тепла та гармонії.
Щиро дякую вам, дорогі наші матусі, за ваше велике серце, недоспані ночі, терпіння, витримку, переживання та молитви.
Особливу вдячність висловлюю матерям, чиї сини та доньки незламно стоять на захисті нашої країни. Низький вам уклін за те, що виховуєте справжніх патріотів, які неймовірними зусиллями боронять свою Батьківщину і творять нову історію держави.
Дорогі наші мами, бажаю вам міцного здоров’я, життєвої енергії, злагоди у домівках та Божого благословення у родинах. Нехай здоровими і щасливими будуть ваші діти.
Ви тут:Головна Привітання голови районної ради Артура Загривого з Днем матері!