Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Передали більше ніж 5 тонн продуктів харчування для жінок, які живуть на базі КУ «Березівський психоневрологічний інтернат»

345042279 750492019907347 144763885513314758 n
Сьогодні, 11 травня, голова районної ради Артур Загривий разом із депутаткою районної ради Наталією Нагорною передали більше ніж 5 тонн продуктів харчування для жінок, які живуть на базі КУ «Березівський психоневрологічний інтернат».
Благодійний фонд «Нехай твоє серце б’ється» зібрав харчі та одяг для підопічних закладу.
Директорка закладу показала територію де живуть підопічні закладу. У інтернаті є хлібопекарня, лазня, пральня, медпункт, актовий зал та п’ять корпусів для комфортного проживання. Приємно здивувала новозбудована капличка — у ній все зробили для того, щоб можна було відновити сили, відчувати легкість та спокій. Зараз дуже важливо триматись разом та допомагати людям, які опинились у складних життєвих обставинах.
Добро єднає людей!
Ви тут:Головна Передали більше ніж 5 тонн продуктів харчування для жінок, які живуть на базі КУ «Березівський психоневрологічний інтернат»