Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Передали чотирнадцять пікапів та один автобус з Європи нашим військовим

342518133 233115252732803 273699248086093022 n
344161877 213680891419686 1928496393490392901 n
"Єдність - наша головна зброя." (Валерій Залужний)
2 травня голова районної ради Артур Загривий, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, начальник Звягельської РВА Іван Туровський, голова Звягельської міської ради Микола Боровець передали чотирнадцять пікапів та один автобус з Європи нашим військовим.
"Сьогодні ми зрозуміли, як сильно ми можемо пишатися підприємцями району, які об'єднались для такої гарної справи та знову допомогли нашим військовим формуванням.
Завдяки нараді, на якій ми розглянули звернення Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, ми вже вкотре передаєм допомогу нашим військовим. Маємо розуміти - це дуже необхідна техніка для армії і від наших спільних зусиль залежить Перемога.
Ми не маємо права зупинятись, рухаємось вперед до перемоги та разом нищимо ворога усіма силами.
Наші Захисники та Захисниці тримають оборону, забезпечують мир - ми маємо створити їм надійний тил" - сказав Артур Загривий.
Дякуємо всім, хто долучився до придбання та ремонту автівок: Дмитру Тимошенко – волонтерська спільнота «Допомога для Перемоги»; Миколі Андрущенку – директору ТОВ «ГАРАНТ ЕКСПОРТ»; Володимиру Данилюку – фермеру с. Киянка; колективу Звягельського ліцею № 5; Сергію Самчуку – приватному підприємцю, Володимиру Герусу, Миколі Бараку, Олександру Косянчуку, які провели технічне обслуговування та ремонт.
А також Руслану Повальчуку котрий придбав вантажно-пасажирський автомобіль Volkswagen Т4.
Ви тут:Головна Передали чотирнадцять пікапів та один автобус з Європи нашим військовим