Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відбулось засідання президії Звягельської районної ради

343654053 1665959490583428 8061444883445877152 n
343674620 133187892996083 7137058879406777879 n
27 квітня відбулось засідання президії Звягельської районної ради. Засідання провів голова районної ради Артур Загривий.
Участь взяли: заступник начальника районної військової адміністрації Олег Зубовський та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук.
Голови постійних комісій та керівники депутатських фракцій обговорили питання порядку денного 16 сесії, запропонованого для розгляду на її пленарному засіданні.
Серед них:
- про дострокове припинення повноважень депутатів районної ради;
- про звіти голів постійних комісій;
- про внесення змін до рішень районної ради від;
- про конкурс на створення герба Звягельського району;
- звернення про дотримання законодавства щодо охорони об’єктів культурної спадщини на території Звягельського району.
За результатами обговорення члени президії затвердили порядок денний 16-ї сесії районної ради, до якого включили 14 питань. А також визначили 5 травня датою проведення чергової сесії ( розпорядження: https://bit.ly/3oDDiTi ).
Попередньо матеріали чергової сесії будуть розглянуті на спільних засіданнях постійних комісій:
   2 травня – з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів і з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування;
  3 травня - з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань освіти, культури, охорони здоров’я у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.
Ви тут:Головна Відбулось засідання президії Звягельської районної ради