Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Голова районної ради Артур Загривий відвідав Міжнародну науково-практичну конференцію «Здоров’я Землі – здоров’я Людини»

342363850 752781133001536 728656490340968417 n
342222562 1871868329846753 6450959454856153121 n
Жити в гармонії з природою, турбуватись про неї, не руйнувати, а відновлювати – цілком реально.
Голова районної ради Артур Загривий відвідав Міжнародну науково-практичну конференцію «Здоров’я Землі – здоров’я Людини». Її організували з метою обговорення основних проблем забруднення екосистем, які мають прямий вплив на здоров’я людини.
На ній говорили про дуже актуальні теми сьогодення: сортування сміття, незаконну вирубку лісів, про формування високої екологічної свідомості дітей та інше.
"Ми почули досвід європейських країн, заслухали усіх спікерів та зрозуміли, що нам є куди рухатись, і ми маємо піклуватись про майбутнє. Всі зміни маємо починати з себе, тільки своїм прикладом ми змінимо наше життя та зможемо надихнути наших дітей жити в розвиненому, свідомому та екологічно чистому суспільстві" - сказав Артур Загривий.
Приємно, що до заходу активно долучились школярі, адже якщо діти будуть зацікавлені у кращому майбутньому – таким воно й буде.
Ви тут:Головна Голова районної ради Артур Загривий відвідав Міжнародну науково-практичну конференцію «Здоров’я Землі – здоров’я Людини»