Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

В місті Звягелі для 30-окремої механізованої бригади урочисто відкрили капличку

336665727 877476810020897 3802358389285213681 n
336675016 748192170092602 5890474427534703341 n
Напередодні Великодня в місті Звягелі для 30-окремої механізованої бригади урочисто відкрили капличку.
Серед запрошених гостей були присутні: голова районної ради Артур Загривий, ТВО начальника Служби військового капеланства Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України - Сергій Дмитрієв та колишній командир бригади Олександр Зіневич.
Сприяли в облаштуванні каплички самі ж військові та місцеві підприємці.
За надану допомогу було вручено медалі: ПП "Курчатко" - Андрію Мармалюку, співвласникам меблевої компанії Garant - Олександру Дибі та Миколі Андрущенку, ФОП Руслану Повальчуку – власнику магазину «Добриня», керівнику АТ «Житомиробленерго» Олексію Шекеті. А також були вручені грамоти військовим за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою.
Розпис каплички здійснив один із найкращих художників України і сучасного сакрального мистецтва - Сергій Радкевич. Це перша капличка в Україні розписана сакральним сучасним мистецтвом. «Задача була зробити світлий храм який буде надавати відчуття легкості, спокою та тиші. Щоб кожен, хто зайде зміг побути з собою на одинці, відчути свої внутрішні передчуття та духовні речі» - сказав Сергій Радкевич.
З вірою у Бога і рідну землю краще захищати! Відтепер двері Храму будуть завжди відкриті для військовослужбовців і кожен зможе помолитися та довірити Богу найпотаємніше
Нехай Господь береже наших воїнів, дарує їм довгий земний вік, Перемогу та мир нашій славній Україні!
Ви тут:Головна В місті Звягелі для 30-окремої механізованої бригади урочисто відкрили капличку