Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови районної ради Артура Загривого з Днем Героїв!

348289309 2256457957867122 1584566882332976906 n
День Героїв – це день присвячений всім воїнам-борцям за свободу, волю та незалежність України. Українські воїни, які стоять на захисті своєї країни в умовах війни, демонструють надзвичайну мужність і силу духу. Вони ризикують своїм життям, борючись проти агресії та захищаючи цінності свободи та справедливості. Ми українці сильна нація, яка здатна дати відсіч будь-якому ворогу. Тому що ми захищаємо свою Батьківщину та своє майбутнє. Низький уклін всім захисникам і захисницям, які у різні часи та нині боронять Україну від загарбників. Вічна слава та шана всім героям, які загинули у страшній війні. Ви назавжди в наших серцях. Слава Україні!Героям слава!
Ви тут:Головна Привітання голови районної ради Артура Загривого з Днем Героїв!