Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Передали два генератори, три буржуйки та світлодіодні прожектори військовим

DSC 003777
Підтримуємо наших військових віримо в ЗСУ і Перемогу!
Сьогодні голова районної ради Артур Загривий разоз з головою Городницької селищної ради Іваном Оніщуком, передали два генератори, три буржуйки та світлодіодні прожектори для новосформованої 31-ї механізованої бригади. Допомога надійшла від громадської організації «ЕЛЕОС-Україна» та Городницької громади.
До самої перемоги наш перший пріоритет — допомога захисникам. Адже вони – це опора нашої оборони та рух до звільнення української землі. Кожен на своєму місці допомагає, працює і наближає омріяну Перемогу!
Ми сильні вірою та нездоланні духом.
Все буде Україна!
Ви тут:Головна Передали два генератори, три буржуйки та світлодіодні прожектори військовим