Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Українська молодь віком 18-35 років може долучитися до проєкту «Розповісти наші історії: спогади молоді про стійкість і пошук прихистку»

337665724 3659816697634543 8420997384436143836 n
Українська молодь віком 18-35 років може долучитися до проєкту «Розповісти наші історії: спогади молоді про стійкість і пошук прихистку».
Завдяки проєкту учасники зможуть поділитися історіями власного досвіду переміщення через війну, стати частиною міжнародного проєкту та поїхати на десятиденну резиденцію до Німеччини.
Умови відбору для участі в проєкті:
-вік 18-35 років;
-знання англійської мови на розмовному рівні;
-наявність закордонного біометричного паспорта.
Пов’язані з участю витрати покривають організатори.
Відібрані учасники з України та Німеччини зустрінуться в центрі GSI в Бад-Бевензені (Німеччина) 19-29 травня. У резиденції вони разом створять графічний роман.
Кандидатам необхідно заповнити анкету до 31 березня 2023 року.
Метою проєкту є зробити видимими історії про війну та життя в новому місці, а також взаємна підтримка через обмін досвідом між молоддю України та Німеччини.
Благодійний фонд «Восток SOS» у партнерстві з Інститутом Густава Штреземана в Нижній Саксонії (Gustav Stresemann Institut in Niedersachsen e.V.) та Libereco — Partnership for Human Rights e.V. шукають аплікантів, які мають особистий досвід у контексті переміщення внаслідок повномасштабного вторгнення росії, цікавляться або вже працюють у сфері усної історії.
Джерело: https://bit.ly/42HY97s
Ви тут:Головна Українська молодь віком 18-35 років може долучитися до проєкту «Розповісти наші історії: спогади молоді про стійкість і пошук прихистку»