Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Як отримати ліки за електронним рецептом - роз'яснення МОЗ

337137112 1412046736307643 5782722505119571102 n
Ми всі вже звикли до «Дії» і того, що паспорт і водійське посвідчення більше не потрібно возити з собою – тепер документи завжди поруч – лише за декілька кліків на телефоні.
Медицина теж не стоїть осторонь – цифрові інструменти, що впроваджуються, зроблять наше життя ще більш комфортним та безпечним.
Один з таких інструментів – Е-рецепт, який дозволяє лікарю прозоро та зручно сформувати призначення на ліки, а фармацевту – швидко відпустити їх у ті самі «два кліки».
До того ж норма відпуску ліків не є новою, а перелік рецептурних ліків не змінюється. Тобто всі ліки, що раніше підлягали відпуску за рецептом лікаря, з квітня можна буде отримати зокрема і з використанням нового цифрового інструмента – електронного рецепта.
При цьому на час воєнного стану е-рецепт буде впроваджуватися поступово: так для своєї зручності ви зможете самостійно обрати, за яким рецептом ви бажаєте придбати ліки в аптеці – електронним чи паперовим. А за відсутності світла чи звʼязку у медичному закладі, лікар, також випише вам рецепт на спеціальному паперовому бланку.
Ви тут:Головна Як отримати ліки за електронним рецептом - роз'яснення МОЗ