Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

З Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

photo 2023-03-19 08-24-58
Щиро вітаємо з професійним святом працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Звягельського району!
Сьогодні важко уявити життя без роботи цих служб, адже вони забезпечують роботу підприємств, життєдіяльність територіальної громади, створюють належні умови проживання та побуту населення.
Особливо робота наших комунальників помітна в умовах війни, у такий нелегкий час для нашої держави працівники роблять все для того, щоб в оселях було тепло, вода та світло.
Завдяки відданості своїй справі їм вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення нашого району.
У цей день висловлюємо щиру вдячність за натхненну працю всім, хто працює у комунальній сфері нашої громади.
Дякуємо вам за таку цінну роботу, де кожен із вас – на своєму місці.
Вітаємо! Разом до Перемоги!
Ви тут:Головна З Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення