Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

На Житомирщині для дітвори відкрито клас безпеки

336173477 513654260979971 606013337576984855 n
На Житомирщині для дітвори відкрито клас безпеки
На Житомирщині триває робота щодо створення Класів безпеки. Один із яких сьогодні було відкрито у Гульському ліцеї Стриївської сільської ради Звягельського району. Він створений за визначеним зональним принципом, зокрема має локації пожежної та мінної безпеки, домедичної допомоги, дорожнього руху та ігрову.
Методичне наповнення Класу здійснювалося яскравою видавничо-друкарською продукцією від UNICEF Ukraine із правилами безпечної поведінки під час виникнення різного роду надзвичайних подій та ситуацій.
І вже відразу у Класі відбувся перший урок з безпеки, під час якого фахівці ДСНС основну увагу приділили поводженню з вибухонебезпечними предметами. Адже в жорстоких реаліях сьогодення знання з мінної безпеки це найголовніше для наших дітей. За допомогою повчальних відео та брошур, розроблених UNICEF Ukraine рятувальники легко та зрозуміло пояснили дітям, як відрізняти вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватись, які знаки попереджають про них та яких правил потрібно дотримуватись при їх виявленні.
Наприкінці уроку рятувальники розповіли ліцеїстам про рух ДЮРП і дітки виявили бажання вступити до руху, а в майбутньому стати рятувальниками.
Ви тут:Головна На Житомирщині для дітвори відкрито клас безпеки