Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Оформлюйте паспорт без черг

335414818 1205114853729348 2774087119414806005 n
Оформлюйте паспорт без черг
Попри складні умови воєнного стану Міграційна служба прагне до створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг.
Оформити або відновити паспортні документи можна у будь-якому підрозділі незалежно від місця реєстрації. Адміністративні послуги доступні у 19 підрозділах Міграційної служби Житомирської області - https://dmsu.gov.ua/zhytomyr/pidrozdily.html .
Для оформлення ID-картки та закордонного паспорта не доведеться витрачати час у чергах. Наші працівники забезпечать для вас комфортне та швидке обслуговування.
Документи можна оформити звернувшись безпосередньо до підрозділів Міграційної служби Житомирської області у поточну чергу або записатись на прийом у зручний для вас час за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» - https://dmsu.gov.ua/services/online.html .
Окрім того, ви маєте змогу одночасно оформити паспорт громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Детальніше за посиланням - https://dmsu.gov.ua/news/dms/13853.html .
Вартість вказаних документів складає:
паспорт громадянина України (-картка):
нетерміновий – 450 грн.;
терміновий – 820 грн.
паспорт громадянина України для виїзду за кордон:
нетерміновий – 856 грн.;
терміновий – 1496 грн.
Міграційна служба Житомирської області надає консультації за номерами "гарячих ліній": (098)709-0601, (0412)42-21-12 та особистими повідомленнями на офіційній сторінці у Facebook – https://www.facebook.com/udmszht.
Міграційна служба Житомирської області
Ви тут:Головна Оформлюйте паспорт без черг