Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

14 березня - День українського добровольця!

336160852 728170085429545 3953532365560396438 n
14 березня ми відзначаємо День українського добровольця!
Сьогодні, в час кривавої війни росії проти України, на захист суверенітету нашої держави та її територіальної цілісності вже стали багато тисяч сильних та сміливих українських добровольців.
Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.
Пам’ятаймо та низько схиляємо голову перед кожним полеглим Героєм. Шануємо їхні подвиги та самопожертву. Герої не вмирають!
Сила нескорених – це про наших українських добровольців та бійців добровольчих батальйонів!
Щиро дякуємо кожному із вас за приклад високої громадянської самосвідомості, незламності бойового духу і відповідальності за долю нашої нації і держави.
Слава Україні! Слава Українським Добровольцям
Ви тут:Головна 14 березня - День українського добровольця!