Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Децентралізація: представники громад Житомирщини запрошують на навчання зі створення плану комунікації змін

1-7

Як пов’язані між собою протести мешканців та відсутність у громаді спеціаліста з комунікацій? Чому комунікаційна стратегія не менш важлива для громади, ніж стратегія розвитку? Що таке комунікаційний план та як його зробити?

Про все це дізнаються, а також на практиці підготують свій план комунікацій змін у громаді учасники Мережі з обміну досвідом «Створення плану комунікації змін у громаді».

Що це?

Мережа з обміну досвідом «Створення плану комунікації змін у громаді» – це можливість за підтримки професійних експертів-менторів скласти план комунікаційної підтримки впровадження зміни у громаді. А також – дев’ять тижнів онлайн-семінарів, практикумів, що створені спеціально для уповноважених осіб з комунікацій органів місцевого самоврядування. Крім того, робота в мережі – це можливість отримувати практичний досвід від колег із інших громад та ділитися власним.

 

Чому саме ця мережа?

Учасники мережі розроблять індивідуальні комунікаційні плани для супроводу впровадження зміни в громаді-учасниці мережі на 2023 або наступні роки.

З цією метою учасники пройдуть сесію навчальних заходів, зокрема:

ознайомляться із поняттям стратегічних комунікацій та підходами до налагодження внутрішньої та зовнішньої комунікації в ОМС;

навчаться визначати шляхи досягнення цілей комунікації, обирати канали та комунікаторів, контролювати процес комунікації, працювати з негативом;

сформують навички планування та реалізації комунікацій у процесі впровадження змін.

Коли?

З 29 березня 2023 року. Тривалість: навчальна програма – 9 тижнів, менторська підтримка для написання плану – 4 місяці.

Хто може стати учасником мережі?

 Два представника від громади (керівник/-ця, в чиїх посадових обов’язках є координація діяльності з комунікації в ОМС, та спеціаліст/-ка, який безпосередньо веде напрямок комунікацій/інформаційної діяльності в ОМС).

Як взяти участь?

Заповнити заявку, що додається, та до 18:00 10 березня 2023 року надіслати її на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., в темі повідомлення вказавши «Комунікація змін/Назва громади та область».

 

Ви тут:Головна Децентралізація: представники громад Житомирщини запрошують на навчання зі створення плану комунікації змін