Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вшанування Героїв Небесної Сотні

DSC 0958
11
12

Шановні жителі Звягельського району!

20 лютого – День Героїв Небесної сотні. Це пам’ятний день, що відзначається в Україні щороку.

Саме дев’ять років тому тисячі українців об’єдналися в героїчній боротьбі за свободу, єдність та європейське майбутнє нашої країни. Вони стали на захист національних інтересів нашої держави, на право і свободу жити у вільні та незалежній Україні.

У 2014 загинуло найбільше активістів Євромайдану. Загалом революційні події зими 2013–2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану. Саме той час став початком російсько-української війни. За право жити на своїй землі, українці заплатили життям своїх синів.

Біля Арки пам’яті Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО у місті Звягелі вшанували Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих захисників України. Присутні, голова районної ради Артур Загривий, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук, начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, та діти – цвіт та відродження нашої нації, хвилиною мовчання та тихою молитвою вшанували всіх, хто загинув захищаючи суверенітет та демократичні цінності нашої держави.

Серед загиблих Героїв є наш земляк, Олександр Балюк, який народився і проживав у селі Пилиповичі. Голова районної ради Артур Загривий вшанував пам'ять загиблого Героя, схиливши голову в тихій молитві.

Герої, що загинули заради нашого майбутнього безумовно увійшли в історію, їх відвага та самовідданість, сила духу і стійкість завжди житиме у пам’яті кожного українця. Герої не вмирають! Вони завжди житимуть в наших серцях, тож схилімо голови перед подвигом Героїв Небесної Сотні і пронесемо пам'ять про них через життя.

Слава Україні! Героям Слава! Слава Небесній Сотні!

Ви тут:Головна Вшанування Героїв Небесної Сотні