Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Спільне засідання постійних комісій над питаннями чергової сесії

DSC 0587
комісія 1
комісія 5
комісія 3
комісія 4
коміся2

У рамках підготовки до 15-ї сесії районної ради, 10 лютого відбулося спільне засідання постійних комісій з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів і з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування.

Засідання проходило під головуванням голови постійної комісії Леоніда Левчишина. Відтак, члени постійних комісій погодили на розгляд чергової сесії ряд питань. Зокрема:

 

-        інформація про результати діяльності окружної прокуратури на території Звягельського району за 2022 рік;

-        Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності районного відділу поліції на території Звягельського району за 2022 рік;

-        Звіт про виконання районного бюджету за 2022 рік;

-        Про програму економічного і соціального розвитку Звягельського району на 2023 рік.

Участь у обговоренні взяли голова районної ради Артур Загривий, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук, начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, перший заступник начальника районної військової адміністрації Юрій Оханський та заступник начальника РВА Олег Зубовський, начальник відділу фінансів РВА Інна Хухра.

У понеділок, 13 лютого, над питаннями порядку денного 15-ї сесії районної ради депутати працюватимуть на спільному засіданні постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань освіти, культури, охорони здоров’я у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.

Ви тут:Головна Спільне засідання постійних комісій над питаннями чергової сесії