Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Президія районної ради

DSC 0563
DSC 0558
DSC 0551
DSC 0552

07 лютого відбулось засідання президії районної ради, яке провів голова районної ради Артур Загривий. Участь у засіданні взяли: начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, його перший заступник Юрій Оханський, а також керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук.

Голови постійних комісій та керівники депутатських фракцій обговорили питання порядку денного 15 сесії, запропонованого для розгляду на її пленарному засіданні. 

Серед них:

-        інформація про результати діяльності окружної прокуратури на території  Звягельського району за 2022 рік;

-        про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності районного відділу поліції на території  Звягельського району за 2022 рік;

-        звіт про виконання районного бюджету за 2022 рік;

-        про програму  економічного і соціального розвитку Звягельського  району на 2023 рік;

-        про програму  фінансового забезпечення функціонування Новоград-Волинської районної державної адміністрації для виконання делегованих повноважень виконавчої влади та їх реалізації на 2023-2024 роки;

-        про встановлення Відзнаки району «За заслуги перед Звягельським районом»

За результатами обговорення члени президії затвердили порядок денний 15-ї сесії районної ради, до якого включили 15 питань. А також визначили 15 лютого датою проведення чергової сесії (розпорядження: https://bit.ly/3JOBqQm).

Попередньо матеріали чергової сесії будуть розглянуті на спільних засіданнях постійних комісій:

10 лютого – з питань  з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів і з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування; з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань освіти, культури, охорони здоров’я у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.

Ви тут:Головна Президія районної ради