Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

З Новим 2023 роком!

323069020 5785360408211559 60130884485322336 n

Дорогі жителі Звягельського району! Вітаю вас з прийдешнім Новим роком!

Рік, що минає, на жаль, видався для нас дуже непростим: він був сповнений випробуваннями та складними викликами. Але попри все – ми вистояли!

Щиро бажаю, щоб 2023-й приніс перемогу нашій рідній Україні. Нехай у ваших оселях запанує мир, спокій, щастя, добробут та Божа благодать.

Бажаю зустріти новорічно-різдвяні свята у теплому родинному колі. Негаразди лишити в минулому, вірю що попереду нас чекає тільки чиста дорога до світлого майбутнього.

Хай ця новорічна ніч стане особливою для кожного з вас. Цінуймо щасливі миті життя, які ми маємо сьогодні, бережімо своїх рідних та близьких і віримо у те, що світло обов’язково переможе темряву.

Дякуємо нашим українським героям за наш спокійний сон і новий день. Вірю в нашу перемогу та наше ЗСУ!

Слава Україні!

Артур Загривий, голова районної ради

Ви тут:Головна З Новим 2023 роком!