Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Про ключове на сесії Новоград-Волинської районної ради

317356257 1283712232485550 5608482891612682540 n

9 грудня відбулася 14-а сесія Новоград-Волинської районної ради VIII скликання. Перед тим як приступити до роботи депутати вшанували хвилиною мовчання Героїв загиблих у війні.

Рідним полеглих захисників України голова районної ради Артур Загривий та начальник районної військової адміністрації Іван Туровський вручили державні нагороди.

Так, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі:

 Указом Президента України від 15 червня 2022 року №416 орденом «ЗА МУЖНІСТЬ» третього ступеня посмертно нагороджено Матюху Ярослава Павловича, жителя села Йосипівка Баранівської територіальної громади.

Указом Президента України від 19 травня 2022 року №349:

- орденом Богдана Хмельницького третього ступеня посмертно нагороджено Ковальського Павла Васильовича, жителя села Чижівка;

- орденом «ЗА МУЖНІСТЬ» третього ступеня посмертно нагороджено Чижа Олега Валерійовича, жителя смт. Ємільчине;

- орденом «ЗА МУЖНІСТЬ» третього ступеня посмертно нагороджено Сімончука Богдана Олександровича, жителя с. Повчине Піщівської територіальної громади.

Відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України, генерала Валерія Залужного від 21 вересня 2022 року №1300 почесний нагрудний знак «За сприяння війську» вручили Руслану Повальчуку. Подякувавши за щоденну працю та значну допомогу Збройним Силам України.

Далі привітали працівників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад та активістів самоврядних органів району з професійним святом, яке відзначалося напередодні.

Загалом на сесії районної ради депутати розглянули та ухвалили 23 рішення.

Голова районної територіальної виборчої комісії Наталія Войтович оголосила Постанову комісії про реєстрацію нових депутатів районної ради.

Так, від політичної партії «Сила і Честь» було зареєстровано Лілію Федів, від політичної партії «Слуга народу» Сергія Омельянчука та Оксану Власенко. Вони склали присягу депутата районної ради, отримали посвідчення та приступили до роботи пленарного засідання сесії.

Відповідні зміни внесли до рішення районної ради від 10.12.2020 №5 «Про затвердження персонального складу постійних комісій районної ради», а саме ввели:

-  Лілію Федів до складу постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування ;

-  Сергія Омельянчука до складу постійної комісії з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів;

-  Оксану Власенко до складу постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров'я, у справах сім'ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.

Крім того, було внесено зміни до рішення районної ради від 10.12.2020 року №7 «Про утворення президії районної ради», а саме: введено до складу президії районної ради Петра Сербіна – голову депутатської фракції «Сила і Честь».

Також депутати заслухали та взяли до відома звіт голови районної ради про роботу за період з грудня 2021 року по грудень 2022 року.

Відповідними рішеннями Новоград-Волинська районна рада вийшла зі складу засновників підприємства «Новоград-Волинська центральна міськрайонна аптека № 217» та КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання». Відтак, усі повноваження, права та обов’язки вищезазначених підприємств переходять до Новоград-Волинської міської ради.

Місцеві обранці ухвалили головний фінансовий документ – районний бюджет на 2023 рік, затвердили план роботи районної ради на І півріччя 2023 рік і районну програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2023-2027 роки.

З метою виконання Постанови Верховної Ради України «Про перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області» від 16.11.2022р. №2780-IX, на сесії ухвалили рішення щодо перейменування Новоград-Волинської районної ради у Звягельську.

Також депутати підтримали звернення до Президента України «Про заборону діяльності релігійних організацій (об’єднань) Української православної церкви московського патріархату».

Результати поіменного голосування розміщені на офіційному сайті районної ради у рубриці «Документи – Результати поіменного голосування» за посиланням: https://bit.ly/3FEVJx9.

Усі прийняті рішення, після їх підписання, будуть оприлюднені у рубриці «Документи – Рішення».

Ви тут:Головна Про ключове на сесії Новоград-Волинської районної ради