Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітали волонтерів

317826950 666946628232098 9148295544385291080 n

Волонтерство – надзвичайно важлива складова громадянського суспільства. У Міжнародний день волонтерів, 5 грудня, голова районної ради Артур Загривий зустрівся з волонтерами, щоб подякувати за добрі серця та невтомну працю.

«Ви – одна велика родина.  Для вас немає чужої біди, ви робите усе, аби допомогти тим, хто вкрай цього потребує. Дякую кожному із вас і всьому потужному волонтерському рухові за підтримку військових, тероборони, добровольчих батальйонів, внутрішньо переміщених осіб, незахищених верств населення. Саме ваша згуртованість, небайдужість та самовіддана праця додають силу і армії, і добровольцям, а пересічним українцям – віру в щасливе майбутнє. Переконаний, що спільними зусиллями Україна переможе!» – зазначив Артур Загривий.

Голова районної ради висловив вдячність всім, хто забезпечує роботу гуманітарного пункту допомоги для внутрішньо переміщених осіб та малозабезпечених жителів району, який діє в місті у рамках спільної ініціативи БФ «Нехай твоє серце б’ється» та районної ради. А також вручив Почесні грамоти та подяки районної ради  за відданість волонтерській справі, високу громадянську свідомість, невтомну допомогу військовим і внутрішньо переміщеним особам, активну життєву позицію та патріотизм.

Ви тут:Головна Привітали волонтерів