Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Пам'ятаємо. Єднаємося. Переможемо

2
316761747 1322524968548542 2070641366440528071 n

Щороку в останню суботу листопада ми згадуємо та вшановуємо невинних українців, яких тоталітарний режим заморив голодом. Внаслідок Голодомору-геноциду 1932–1933 років та масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років Україна втратила мільйони людських життів.

Нині російські окупанти переслідують ту саму мету – геноцид Українського народу. Блокують український імпорт, руйнують сховища з зерном та транспортну інфраструктуру. Хочуть зламати волю українців до спротиву, залишаючи наші домівки без тепла, води, електроенергії. Метою російських загарбників було і є знищення української ідентичності та української нації.

Ми, українці, пам’ятаємо свою історію, гідно вшановуємо своїх героїв та усіх, хто був невинно убитий і закатований голодом. 26 листопада 2022 року голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий разом з начальником районної військової адміністрації Іваном Туровським, працівниками районної ради, РВА та Брониківської територіальної громади вшанували жертв страшної голодної смерті хвилиною мовчання, запалили лампадки та поклали композиції із колосків до Меморіалу Пам'яті.

Людське життя – найвища цінність. Нехай ніколи наші діти та онуки не знатимуть, якою страшною бідою є голод.

Вічна пам’ять усім безвинним жертвам голодоморів…

Ви тут:Головна Пам'ятаємо. Єднаємося. Переможемо