Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ФАО у партнерстві з УАРОР роздасть 35 тисяч полімерних рукавів для зберігання 7 мільйонів тон зерна

314326869 164665676197697 6182715122326579429 n

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), а також Міністерство аграрної політики та продовольства України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад розпочали роздачу українським аграріям рукавів для зберігання зерна.

Ініціатива реалізовується в рамках Програми «Допомога тимчасовими засобами для зберігання зерна».

Так, по Україні планується роздати 35 тисяч рукавів, що забезпечить зберігання 7 мільйонів тонн зерна. Допомога надається малим фермерам та підприємствам.

«Повномасштабне вторгнення росії спричинило складні умови зберігання та експорту збіжжя. Втім, українські аграрії як завжди на передовій продовольчої безпеки держави.

Для успішної реалізації Програми мобілізовані зусилля обласних та районних рад.  Представниками ОМС на місцях організовано роботу 21 складу.

УАРОР вдячна партнерам за стратегічну місію з підтримки продовольчої безпеки в Україні», — наголосив Президент УАРОР Сергій Чернов.

У свою чергу,  представники ФАО зазначають, що ця підтримка є дуже необхідною у межах підготовки до зимового сезону і зберігання зібраного збіжжя, а також підтримки та забезпечення продовольчої безпеки не лише України, а й усього світу.

Програма є частиною Стратегії ФАО щодо підтримки зберігання зерна. Програма реалізується за фінансової підтримки урядів КанадиЯпонії та австралійської благодійної організації Minderoo Foundation.

Джерело: Українська асоціація районних та обласних рад

Ви тут:Головна ФАО у партнерстві з УАРОР роздасть 35 тисяч полімерних рукавів для зберігання 7 мільйонів тон зерна