Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Знову безжально кривава війна обриває життя найкращих…

315213943 475071854722154 3186467323982848187 n

Як повідомляє Барашівська територіальна громада, 08 листопада 2022 року в бою за нашу Батьківщину, під час дій із забезпечення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російських окупантів поблизу селища Терни Краматорського району Донецької області, виявивши мужність і стійкість, загинув 31-річний стрілець 3-ї аеромобільної роти аеромобільного батальйону, житель с. Яблунець Барашівської ТГ – Пархоменко Олександр Сергійович.

Вічна і світла пам'ять Герою, який загинув в бою з російським окупантом, визволяючи Україну.

Новоград-Волинська районна рада висловлює співчуття рідним, друзям, військовим побратимам...

Ви тут:Головна Знову безжально кривава війна обриває життя найкращих…