Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У Новоград-Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулась посвята в ліцеїсти

314470681 493446952821780 2155841607227388399 n
314696265 493446556155153 2570764833217932427 n

4 листопада першокурсники Новоград-Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Житомирської обласної ради урочисто отримали посвідчення ліцеїстів.

З цієї нагоди до навчального закладу завітали голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий та начальник районної військової адміністрації Іван Туровський.

Під час заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які віддали свої життя захищаючи територіальну цілісність та незалежність землі.

«Ви обрали нелегку, проте дуже почесну професію – захисника України. Виконання цього обов’язку є пріоритетним. Адже, армія і захисники потрібні в країні, щоб ні в кого не виникало бажання претендувати на наші території, на нашу історію, на існування нашої держави. Бажаю вам успіхів, натхнення та наснаги на обраному шляху!» - звернувся до першокурсників Артур Загривий.

Голова районної ради висловив подяку батькам ліцеїстів за те, що виховали своїх дітей справжніми патріотами. А також подякував директору ліцею Віктору Онищуку та викладацькому складу за створення належних умов для навчання і виховання учнів.

Відтак, першокурсники склали клятви ліцеїста та спільно виконали гімн України.

Ви тут:Головна У Новоград-Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулась посвята в ліцеїсти